Ciubarul sau cada de lemn reprezinta o adevarata delectare pentru corpul tau. Fie ca vrei sa iti pastrezi tonusul si tineretea, fie ca vrei sa ai o experienta unica sub cerul inghetat al iernii, apa calda, aspectul rustic si trosnetul mocnit al focului va creea tabloul perfect. In plus, multora dintre noi ni se intampla ca in sezonul rece sa avem dureri la nivelul incheieturilor sau raceala la la extremitatea membrelor, asadar o sedinta de scufundari ale corpului in apa foarte bine incalzita, ne va ajuta inzecit fata de o cana de ceai fierbinte. Asadar, pentru a profita de farmecul iernii fara a te simti infrigurat, tine cont de cateva sfaturi cu privire la ciubarul din gradina ta.
- Schimba apa din ciubar inainte de a da inghetul. Urmareste atent prognoza meteo si alege o zi cu temperaturi potrivite pentru a curata temeinic ciubarul si apoi adauga apa curata pana la nivelul de umplere admis.
- Verifica periodic nivelul apei din interiorul ciubarului- este indicat sa ne asiguram ca nivelul apei nu scade mai mult decat cel recomandat pentru a evita inghetarea anumitor componente.
- Ia in considerare achizitionarea unui capac din lemn pentru ciubar, potrivit la dimensiunea ciubarului- in felul acesta, risipa de caldura va fi redusa la minim iar tu te poti bucura linistit fara ca temperatura apei sa scada rapid.
- Foloseste sare pentru a evita inghetul apei dar si pentru scopul terapeutic oferit de aceasta- o apa sarata rezista mult mai mult temperaturilor scazute, insa pe langa aceasta, reface corpul. Daca ai probleme cu artrita, reumatismul, leucoplazie, nevralgii si altele, o imbaiere periodica intr-un ciubar de lemn cu apa si sare de Bazna, vei simti ajustari pozitive la nivelul metabolismului, sistemului limfatic si a sistemului nervos.
- Mentine apa curata tot timpul, stim cu toti ce corvoada e curatarea apei si a ciubarului cand vremea face turturi. Opteaza pentru un sistem de filtrare pentru a pastra apa limpede.
- Opreste sistemul de aeromasaj. Sistemul se bazaeaza pe introducerea aerului rece preluat din atmosfera, ceea ce va duce la o racire rapida a apei din interiorul ciubarului de lemn.
- Hidrateaza-te. Lichidele la temperatura camerei sunt cele mai indicate pentru a-ti pastra temperatura normala a corpului, mai ales cand te afli la temperaturi sub 0 grade.
- Limiteaza-ti sedintele de scufundare in ciubar la maxim 20 de minute. Stim, este tentant si nu ai mai vrea sa iesi din apa, insa cu cat iti petreci mai mult timp in apa calda, cu atat mai tare creste si temperatura corpului. Variatiile rapide de temperatura pot afecta in mod serios, sanatatea corplui.
- Propune-ti ridicarea unor paravane termoizolante usor dezmembrabile pentru a-ti asigura minimul de caldura atmosferica si totodata pentru a te proteja de curentii de aer rece.
- Pregateste-ti din timp transferul de la cald la frig. Asigura-te ca ai la indemana materialeuscate si posibil calduroase. Purtarea unei caciuli este recomandata pentru a nu-ti disipa caldura capului. De asemenea, asigura-te ca locul pe unde calci nu este ud, implicit inghetat pentru a evita alunecarea.
-
Ciubar lemn cu jacuzzi si filtru nisip – efect de lemn ars8.473 lei – 16.291 lei
-
Dus de exterior din lemn4.250 lei
-
Ciubar din lemn cu jacuzzi – wooden hot tub9.973 lei – 13.841 lei
-
Ciubar din Lemn cu Sistem Filtrare – ciubar cu apa fierbinte9.923 lei – 13.791 lei
-
Ciubar din lemn cu Jacuzzi si Sistem Filtrare11.923 lei – 15.791 lei
-
Ciubar din lemn cu apa calda 1.8 M7.973 lei
-
Soba submersibila din inox pentru ciubar din lemn2.975 lei
-
Capac din lemn pentru ciubar de baie357 lei – 595 lei
-
Hot Tube, Jacuzzi Exterior, Spa din lemn 2 M8.950 lei