fbpx

Beneficiile folosirii unui carucior industrial in compania ta

Un lucru obisnuit in aproape orice industrie este cerinta pentru carucioare industriale. Fie ca este vorba de un spital sau un restaurant, o companie va cauta intotdeauna cea mai practica modalitate de a-si transporta si gestiona stocurile in conditii sigure pentru angajatii sai. Concepute pentru numeroase scopuri de manipulare a materialelor, carucioarele cu platforma de sarcina grea sunt echipamentele perfecte cu care sa iti faci treaba.

Un lucru obisnuit in aproape orice industrie este cerinta pentru carucioare industriale. Fie ca este vorba de un spital sau un restaurant, o companie va cauta intotdeauna cea mai practica modalitate de a-si transporta si gestiona stocurile in conditii sigure pentru angajatii sai.

Concepute pentru numeroase scopuri de manipulare a materialelor, carucioarele cu platforma de sarcina grea sunt echipamentele perfecte cu care sa iti faci treaba.

Exista diferite tipuri de carucioare disponibile, fiecare cu propriile specificatii si utilizari, cu diverse caracteristici si utilizari in scopuri diverse:

Carucioare cu platforma

Carucioarele cu platforma, extrem de utile in domeniul industrial, pot transporta marfuri si produse grele. Au o capacitate de incarcare variabila, oferind o productivitate ridicata. Carucioarele robuste, cu platforma de manipulare si transport marfa pot gestiona aproape orice tip de produs din magazine, depozite sau spatii industriale. Sunt produse de top realizate la standarde inalte de calitate, preferate de clienti, deoarece sunt usor de folosit si rezistente.

Carucioare transport marfa

Exista numeroase modele de carucioare transport marfa, ca de exemplu: carucior basculant pentru deseuri, carucior compact pentru butoaie, carucior cu bara de ghidaj pentru cutii sau panouri, carucior cu platforma si doi parapeti, carucior pentru profile lungi, carucior tip capra pentru placaje, carucior tip dulap, platforme de transport pentru butoaie/tamburi/lazi de platic/tabla. Design-ul fiecarui carucior determina fiabilitatea lui.  Rulmentii calitativi ai rotilor  asigura usurinta in rotatie si absenta loviturilor.

Sasiuri de transport

Sasiurile de transport se utilizeaza la transportarea sarcinilor care depasesc gabaritul standard. Acestea au o constructie robusta, sudata din profile de otel, avand doua roti fixe si doua roti pivotante cu frana. Prin utilizarea unui sasiu de transport creste siguranta exploatarii, gratie inaltimii reduse de ridicare a sarcinii ce trebuie deplasata, conceputa  astfel incat sa fie cat mai echilibrata si mai sigura, fara a mai fi necesara depunerea unui efort suplimentar in timpul manipularii. In plus, constructia echilibrata a sasiului pentru diferite aplicatii precum incarcarea, descarcarea, transportul si manevrarea diverselor piese in depozite nu necesita depunerea unui efort marit in timpul manipularii.

Beneficiile folosirii unor carucioare industriale

  • Siguranta sporita

In orice tip de munca, ridicarea si transportul de obiecte grele, care implica o forta de munca intensa, predispun angajatii la tulburari musculo-scheletice, traduse, indeosebi, prin dureri de spate. In schimb, prin utilizarea carucioarelor industriale, cu ajutorul carora produsele sunt impinse sau trase, incidenta unor astfel de neplaceri scade. Constructia robusta garanteaza o exploatare sigura, iar cunoasterea caracteristicilor functionale si geometrice ale carucioarelor industriale permite o alegere motivata si exploatarea rationala a acestora.

  • Productivitate imbunatatita

Intrucat carucioarele pe roti, inclusiv cele cu bara de ghidaj, reduc incidenta accidentarilor, absenta personalului de la locul de munca scade si ea. Iar odata ce forta de munca este completa, productivitatea se imbunatateste la randul ei. Totodata, utilizarea carucioarelor industriale, care pot face fata sarcinilor uriase, scade numarul de drumuri necesare pentru transportul de documente si echipamente, iar onorarea rapida a comenzilor are ca rezultat operatiuni mai competente ce avanseaza fluxul general de lucru.

  • Eficienta mai buna a spatiului

Odata cu cresterea costurilor pentru birouri si spatii de depozitare exista o cerere mare in ceea ce priveste eficientizarea suprafetelor mai mici. Carucioarele industriale – usoare, compacte si portabile – au devenit echipamente importante pentru mediile de lucru mai limitate in dimensiuni. Pe langa faptul ca ocupa mai putin spatiu de depozitare, se potrivesc mai usor in ascensoare si nu ridica probleme in manevrarea pe coridoare. Carucioarele etajate, cu polite metalice detasabile, sunt deosebit de utile pentru a transporta mai multe articole cu un singur drum.

Vidas Met dezvolta, produce si comercializeaza carucioare industriale cu platforma de lemn sau platforma metalica si constructie robusta care le garanteaza o rezistenta mai mare in timp.

Translate »