fbpx

Casa care pune sănătatea ta pe primul loc

Vino la Tiny House Festival în Vama Veche, în perioada 22-30 iunie, să îți prezentăm System X, un sistem termoizolant ultra-performant, 100% sănătos, durabil și sustenabil.

Concepută de un inginer român, vata termoizolantă ISOFLECT Wolle este un produs revoluționar care izolează casa, și nu îți poluează cu niciun fel de substanțe chimice volatile aerul din ea. Fabricată 100% din lână ecologică, nu este tratată cu nicio substanță chimică, nu îți irită pielea, nu miroase și este foarte prietenoasă cu casa și climatul din ea. Are funcția de filtru pentru substanțele chimice volatile, nu reține apa, este un produs antialergic, antibacterial, non iritativ și are proprietatea de a absorbi excelent zgomotele, ca să ferească locuința și de poluarea fonică.

Vata termoizolantă ISOFLECT Wolle face echipă bună cu membranele Isoflect Insulation, produse de calitate premium care împiedică încălzirea excesivă a casei în timpul verii și garantează reducerea pierderilor de căldura în sezonul rece. Aceste membrane îndeplinesc funcția de barieră de vapori și au proprietăți de izolare fonică ale căror valori sunt cuprinse între 6 și 12 db.

Pe lângă acest sistem sănătos și sustenabil de izolație termică, casa pe care o vom expune la la Tiny House Festival va avea pereții placați cu un produs nou pe piață, care înlocuiește placa de gips-carton și lambriul. În plus, asigură o acustică similară cu cea a unui studio audio.

În perioada festivalului, casa va rămâne nefinisată, astfel încât participanții să poată observa și analiza elementele izolației. Vă încurajăm chiar să puneți mâna pe vata termoizolantă ISOFLECT Wolle care, față de alte produse din categoria sa, nu este deloc neplăcută la atingere și nu provoacă senzația de mâncărime sau iritație. După festival, vom finaliza finisajele casei și va putea fi locuită până la sfârșitul sezonului estival. Pentru mai multe detalii vă invităm să ne vizitați și pe online: www.isoflectinsulation.eu

Translate »