De ce sa optezi pentru un ciubar din lemn?

O cada din lemn cu aeromasaj devine un pur rasfat fara egal o investitie importanta in timpul tau liber, o noua oportunitate de relaxare fara a recurge la programari individuale la centre SPA. De ce sa te gandesti serios la un ciubar cu apa fierbinte? Pentru ca te incurajeaza sa ai parte de timp pentru tine si familie, pentru ca sporeste starea de bine inlaturand tensiunea zilnica si pentru ca elimina durerile musculare si reumatice.  

ciubar din lemn

Cum ne alegem dimensiunea unui ciubar in functie de necesitate?

Hot-tub-urile din lemn Rustic World sunt distractive, acestea ofera o oaza de liniste si relaxare, potrivite pentru incheierea unei zile grele sau inceputul unui concediu minunat, pe de alta parte ciubarul din lemn poate fi o scuza pentru petrecerile generoase cu prietenii si familia. 

Echipa RusticWorld te va ajuta cu detaliile necesare pentru a face cea mai buna alegere posibila pentru tine, bugetul tau si stilul tau de viata! 

Care sunt avantajele folosirii unui ciubar RusticWorld si ce accesorii putem instala?

 In era modernismului, clipele de liniste sunt o adevarata Termo-hidroterapie iti suna cunoscut? Noua nu, dar stim ca apa calda este renumita pentru beneficiile multiple aduse asupra organimsului uman. Temperatura apei creste temperatura corpului, ajutand la dilatarea vaselor sangvine chiar si cele periferice care cresc viteza circulatiei sangelui in intreg corpul, timp in care muschii dvs se relaxeaza…

vezi toate produsele

 

Care sunt avantajele colaborarii cu compania RusticWorld.ro?

  • Garantie 24 de luni pentru ciubarul RusticWorld. Schimbam sau reparam ciubarul, indiferent de problema aparuta. 
  • Asiguram Livrare prin flota companiei, ai parte de personal instruit in momentul livrarii.
  • Asistenta profesionala in alegerea produsului potrivit nevoilor si buzunarului tau.
  • Mobilier din lemn masiv prelucrat cu utilaje profesionale de ultima generatie. 

Vezi toata colectia rusticworld cu ciubar