fbpx

Cum sa ne amenajam gradina cu un ciubar de baie?

Ciubarul din lemn pentru baie se poate amplasa pe o platforma de beton sau ingropat.

Cand vine vorba de amenajarea unei gradini sau amenajarea unei pensiuni, actioneaza in joaca si lasa-ti creativitatea sa zboare. Indrazneste sa alegi solutii si idei care sa degaje o atmosfera speciala si personala, transmitandu-ti bucurie si liniste. Spatiile verzi incep sa-si recapete locul in jurul casei, odata cu venirea primaverii. Profita de fiecare coltisor verde pentru a petrece clipe memorabile alaturi de cei dragi, in propria oaza de relaxare.

Daca ai nevoie de inspiratie, RusticWorld iti da o mana de ajutor. Alege mobilierul de gradina rustic care iti permite sa te bucuri de zilele lungi si insorite care sa te faca sa te simti cu adevarat rasfatat.

In imaginile de mai sus clientul a optat pentru un ciubar din lemn de 1.6 m cu soba submersibila din inox, care a fost ingropat in pamant. Aceasta metoda de amenajare a gradinii, aduce avantaje multiple. Incalzirea si mentinerea temperaturii ciubarului de baie pe timp de iarna se face mult mai repede, cu un consum redus de lemn. Pentru mai multe idei si detalii, accesati www.rusticworld.ro

Translate »