fbpx

Descoperă cum să-ți amenajezi baia în tendințele anului 2023!  

Baia este, fără îndoială, una dintre cele mai utilizate încăperi ale unei locuințe. Deși funcționalitatea este prioritatea principală în ceea ce privește amenajarea băii, și aspectul ei este foarte important, deoarece acesta este locul în care ne începem ziua, iar felul în care arată ne influențează starea de spirit. Dacă vrei să începi un nou proiect de amenajare a băii sau dacă îți propui să redecorezi, descoperă mai departe care sunt principalele trenduri ale anului 2023 și lasă-te inspirat de recomandările designerilor!

Amenajare baie în culori neutre

Culorile neutre precum album, cremul, griurile calde și nuanțele de bej creează o atmosferă calmă, ce invită la relaxare. Pentru a evita o cromatică anostă, adaugă inserții de nuanțe mai pronunțate din aceleași culori în încăpere, pe podea, pe perdeaua de la baie sau pe piesele de mobilier. Pe pazo.ro vei găsi soluții pentru amenajare baie, de la plăci ceramice la mobilier și obiecte sanitare.

Amenajare baie în albastru și verde marin

Și în 2023, nuanțele de albastru și verde marin își păstrează popularitatea. Ele pot fi mixate armonios cu tonuri neutre, iar cromatica obținută oferă o plăcută senzație de calm.

Amenajare baie în pasteluri nordice

Dacă preferi minimalismul interioarelor scandinave, mixat armonios cu o estetică îndrăzneață a texturilor, atunci trendul pastelurilor nordice va fi cu siguranță pe placul tău. Designerii danezi au creat acest curent în 2021, pe care îl vom vedea manifestându-se ca un adevărat trend anul viitor.

Marmura, o opțiune îndrăzneață

Acest material opulent oferă încăperii un design impresionant. Marmura neagră, de exemplu, este o alegere îndrăzneață și practică atunci când vrei să obții un aspect elegant și sofisticat al băii.

Amenajare baie în pattern-uri geometrice

Un alt trend în ceea ce privește amenajarea băii constă în folosirea gresiei cu modele geometrice și culori vii. Pe lângă faptul că sunt ușor de întreținut, ele vor da un look fresh băii tale.

Amenajare baie cu focus pe obiecte vintage

Mixul de vechi și nou este un alt trend al anului 2023. Mai exact, elemente de mobilier vintage sunt integrate în spațiul băii: poate fi vorba de o oglindă, un scaun sau un dulap vechi sau chiar un robinet cu aspect vintage. Acestea vor crea o estetică interesantă și atrăgătoare. Descoperă pe site-ul Pazo obiecte sanitare potrivite pentru proiectul tău de amenajare a băii!

Amenajare baie în linii verticale

Dacă îți place simetria, atunci acest trend va fi cu siguranță pe gustul tău. În 2023 se poartă liniile verticale – alege modele de mobilier cu acest pattern, pentru un proiect de amenajare baie modernă!

Amenajare baie cu gresie tip statement

Alege o pardoseală cu design complex, cum ar fi mozaicurile cu modele și culori interesante, de dimensiuni mari, iar podeaua va deveni punctul de interes al încăperii.

Amenajare baie tip spa

Creează-ți o oază de relaxare în propria baie! Include în proiectul de amenajare baie elemente de tip spa, cum ar fi o cadă cu hidromasaj, iar dacă spațiul îți permite, include și un fotoliu pe care te poți relaxa. Un alt element important de mobilier baie este dulapul, care te va ajuta să organizezi corespunzător spațiul: îți poți depozita prosoapele, produsele de îngrijire, iar cu ajutorul câtorva obiecte decorative vei obține baia la care ai visat! Pe site-ul Pazo vei găsi o varietate de mobilier baie realizat de producători europeni cu tradiție.

Foto: https://www.shutterstock.com/ro/image-photo/modern-bathroom-interior-stylish-mirror-vessel-1902665134

Translate »