fbpx

Foisor de gradina – Locul ideal pentru un gratar

Ai o gradina generoasa ca si dimensiuni ? Nu ezita sa iti diversifici peisajul cu un foisor, care va deveni un loc preferat al meselor in familie. Un foisor rustic din lemn este o lucrare de arta deosebit de pitoreasca cu materiale naturale care pastreaza un aer rustic.

Foisoarele de gradina sunt realizate cu scopul de a servi locul unde poti face un gratar, de a petrece timpul pretios cu familia si prietenii intr-un vibe de voie buna si relaxare. Unui foisor nu ar trebui sa ii lipseasca gratarul, o chiuveta si mai ales locul unde se va servi masa. 

Foisor Realizat de echipa Rustic World – Foisor de gradina rustic Cluj Napoca

Pe piata se gasesc o multime de modele de foisoare rustice de gradina. Alegerea unui foisor din lemn este determinata de partea financiara si de designul dorit. Foisoarele din lemn de gradina se pot realiza inchise complet, pentru a permite folosirea in timpul rece sau deschis.Foisoarele din lemn sunt mult mai accesibile si usor de construit. Lemnul este un material usor de folosit pentru realizarea unui foisor. Durata de viata a unui foisor este influentata de tratamentele folosite (bait, lac, etc…) Rustic World realizeaza foisoare din cherestea si din lemn brut sub forma de barne sau busteni.  Realizam modele unice si personalizate in functie de dorinta clientului.

Translate »