mai multe
mai multe
Mai multe

PRODUS in romania
transport gratuit in cluj napoca

Mobilier Rustic

Echipeaza-ti gradina cu mobilier rustic din lemn masiv, produs in Romania. Mobilier rustic, mese/scaune, foisoare din lemn, case din lemn, mobilier terasă, mobilier gradina, leagan rustic sau terase din lemn. Descopera intreaga colectie cu mobilier de gradina realizat in Romania.

cumpara acum

Spatii de Joca

Spatiile de joaca realizate din lemn masiv, in stil rustic sunt perfecte pentru micutii dornici sa faca miscare si sa se distreze. Comanda din subcategoria noastre de complexe de joaca pentru gradina si spatii de joaca pentru copii.

cumpara acum

Fantani Decorative pentru Gradina

Va oferim o gama diversa de accesorii decorative din lemn pentru gradina in diferite modele si nuante. Acestea sunt executate din lemn masiv baituit si lacuit. 

MAI MULTE

Tobogane din Lemn pentru Copii

Va oferim o gama larga de tobogane din lemn pentru gradina in diferite modele si nuante. Acestea se pot produce in divese marimi si culori, in functie de preferinte. 

MAI MULTE

Mobila pentru Gradina

Rustic World ofera o gama larga de accesorii decorative din lemn pentru gradina in diferite modele si nuante. Acestea sunt executate din lemn masiv baituit si lacuit. Mobilierul se poate personaliza in functie de dorinta clientului. 

CUMPARA ACUM