Mese de Gradina si Terasa

          Rustic World realizeaza pe comanda mese rustice din mobilier pentru terase sau gradini. Seturi mobilier de gradina fabricate din lemn masiv, la cele mai accesibile preturi. 

          Piesele de mobilier pentru gradina sunt diponibile in marimi si culori la alegere. Lemnul folosit in realizarea accesoriilor de gradina e tratat cu bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. 

Inainte de a comanda un accesoriu de gradina, tine cont de urmatoarele:

         Dorim sa va informam ca lemnul, indiferent de gradul de prelucrare, in timp isi poate schimba forma si suprafata.

          LEMNUL are capacitatea de a absorbi si retine apa din atmosfera. Uscarea rapida produsa în uscator, cat si uscarea lenta realizata in decursul timpului, nu pot impiedica aceasta caracteristica a lemnului. Din acest motiv, el va tinde sa realizeze o umiditate apropiata conditiilor de pastrare.

          In functie de aceasta umiditate, materialul lemnos poate capata anumite crapaturi sau fisuri si deformări ale structurii sale. De asemenea, sub influenta temperaturii, el se dilata.

         Materialul de baza al mobilierului de gradina este din lemn natural,  asadar, pot exista mici variatii de culoare și textura. De asemenea poate prezenta crapaturi, noduri și alte forme specifice lemnului. Fiecare produs finit este unicat din acest punct de vedere.