Politica de retur RusticWorld

Cum verific daca produsul este eligibil pentru retur?

Un produs este eligibil pentru retur daca se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta: zgarieturi, deteriorari, accesorii lipsa, ambalaj incomplet, socuri electrice).

Inainte de a comanda produse realizate din lemn, tine cont de urmatoarele: 

 Dorim sa va informam ca lemnul, indiferent de gradul de prelucrare, in timp isi poate schimba forma si suprafata.

          LEMNUL are capacitatea de a absorbi si retine apa din atmosfera. Uscarea rapida produsa în uscator, cat si uscarea lenta realizata in decursul timpului, nu pot impiedica aceasta caracteristica a lemnului. Din acest motiv, el va tinde sa realizeze o umiditate apropiata conditiilor de pastrare.

          In functie de aceasta umiditate, materialul lemnos poate capata anumite crapaturi sau fisuri si deformări ale structurii sale. De asemenea, sub influenta temperaturii, el se dilata.

         Materialul de baza al mobilierului de gradina este din lemn natural,  asadar, pot exista mici variatii de culoare și textura. De asemenea poate prezenta crapaturi, noduri și alte forme specifice lemnului. Fiecare produs finit este unicat din acest punct de vedere.

Retur 14 de zile

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile din ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a produsului.

Retur 30 zile 

Fata de termenul mai sus prevazut, RusticWorld accepta returul produselor pentru cumparatorii care notifica intentia lor in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea coletului. Nu sunt acceptate la retur produsele expediate de client fara a notifica Vanzatorul prin formularul de retur.

Anuntarea returului

Cumparatorul este obligat sa anunte in scris motivul returnarii produsului la adresa de e-mail contact@rusticworld.ro. Produsul trebuie returnat in starea initiala, nefolosit, cu toate accesoriile disponibile in momentul primirii prodsului. In cazul in care produsul nu corespunde starii initiale, compania are dreptul de a cere a daune conform defectelor sau lipsa subansamblelor care defines un anumit produs.

Contacteaza-ne 

Contacteaza echipa RusticWorld

          Rustic World realizeaza pe comanda mese rustice din mobilier pentru terase sau gradini. Seturi mobilier de gradina fabricate din lemn masiv si produse din gama SPA, cum ar fi Ciubar din lemn sau sauna de exterior si interior, la cele mai accesibile preturi.