Despre noi

Producator Mobilier de Gradina

Suntem o companie specializata in executarea si comercializarea mobilierului de gradina din lemn masiv. Avem produsele proprii dar lucram si pe comanda, dupa proiectul si cerintele clientului.

Citeste mai mult

Serviciul: Promoveaza-ti Afacerea

Cumpara un produs marca RusticWorld si beneficiezi de promovare in mediul online timp de 30 de zile. Aceasta oferta e destinata proprietarilor de Hoteluri, Pensiuni, Complexuri, Cabane, Hosteluri sau Parcuri de Vacanta, care doresc sa isi creasca numarul de clienti prin servicii si strategii de calitate. 

De ce sa alegi RusticWorld ?

Made in Romania

Rustic World ofera o gama larga de accesorii decorative din lemn pentru gradina in diferite modele si nuante. Acestea sunt executate manual din lemn masiv baituit si lacuit. Mobilierul de gradina se poate personaliza in functie de dorinta clientului.

Executam si comercializam urmatoarele produse: foisoare lemn, pergole lemn, casute pentru copii din lemn, complex de joaca pentru copii (leagane cu tobogan, leagane cu sistem de catarare), leagane acoperite, balansoare acoperite, mese lemn, bancute, banci gradina , diverse decoratiuni de gradina, etc. dar si la sugestia clientului. 

citeste mai mult

Testimoniale

Parerile Clientilor

Ciubar din lemn pentru baie (HotTube)

 

Cabana Moșia / Sânmihai din Sânmihaiu Almașului
read more