fbpx

Rustic World este alături de antreprenori, proprietari de afaceri din turism care doresc să creeze zone de relaxare deosebite, centre SPA şi Wellness.

Competitivitatea ridicată din turism îi determină pe tot mai mulți dintre proprietarii de pensiuni, hoteluri, cabane și hosteluri să vină cu oferte noi, dar şi cu opțiuni de cazare, relaxare şi divertisment tot mai variate. Crearea unor zone de SPA, prevăzute cu ciubăr cu jacuzzi, saună de exterior ori saună finlandeza, poate fi detaliul care scoate în evidenţă o unitate de cazare, indiferent de zona geografică în care este situată.

Rustic World este alături de antreprenori, proprietari de afaceri din turism, dar şi de persoane fizice care doresc să creeze zone de relaxare deosebite, centre SPA şi Wellness dotate cu jacuzzi, sisteme profesionale de filtrare a apei şi echipamente ce pot fi utilizate în exterior în orice anotimp.

De ce să comanzi mobilier de grădină, ciubăr cu jacuzzi ori saună de exterior de la Rustic World?

Organizarea unei zone exterioare de SPA şi Wellness face diferenţa între o unitate de cazare banală şi una extraordinară, care atrage şi oferă turiştilor opţiuni distinse de relaxare. Ciubărul şi sauna exterioară sunt soluţii pentru vizitatorii care doresc să se bucure de relaxare şi activități de wellness, dar şi de cei ce doresc să îşi ocupe timpul în mod inedit când vremea este capricioasă şi condițiile nu sunt cele mai bune pentru alte activități relaxante outdoor.

Ciubărele din lemn încălzite şi saunele exterioare realizate de echipa Rustic World sunt create în funcție de particularitățile legate de spațiu şi preferințe personale, astfel că îşi găsesc cu uşurinţă locul oriunde – în apropierea pensiunilor şi a locuinţelor rezidenţiale putând fi utilizate pentru relaxare şi destindere.

Rustic World are experienţă vastă în domeniul realizării echipamentelor de SPA şi Wellness de exterior și propune o gamă variată de produse: ciubăr din lemn, ciubăr lemn tare, ciubăr încălzit cu sobă, ciubăr cu jacuzzi, saună de exterior, saună finlandeză, saună cu sobă pe lemne. Fiecare proiect este unic, deci produsele recomandate se integrează perfect în ambient şi răspund necesitaţilor utilizatorilor.

Ciubărele, saunele şi jacuzzi-urile de exterior create din lemn de esență tare, nu sunt simple piese umplute cu apă, ci sunt adevărate centre de relaxare prevăzute cu sisteme de încălzire, masaj, iluminat, panouri de reglaj complexe astfel că experiența utilizatorilor va fi personalizată. Hot-tub -urile propuse se disting prin calitate excepţională şi aspect estetic distins. Sunt realizate din lemn tare, supus unor tratamente speciale care asigură rezistență şi durabilitate. Coloristica caldă propusă şi tăieturile perfect executate sunt detalii care fac ca centrele SPA de exterior gândite de echipa Rustic World să completeze în mod natural amenajările clasice, rustice, moderne, industriale sau cu accente scandinave.

Sisteme SPA de exterior complete pentru pensiuni, hoteluri şi locuințe rezidențiale

Compania Rustic World vine cu soluții complete de amenajare a centrului SPA şi Wellness, propunând o varietate mare de tipuri de produse: ciubăr din lemn, jacuzzi, tub-uri, duşuri exterioare, saune, sistemele speciale adecvate și echipamente care permit utilizatorilor să se bucure de experienţe autentice.

Centru SPA exterior poate fi completat cu sobe, filtre de nisip, echipamente de filtrare a apei, sistemele de încălzire, sisteme de hidromasaj, soluții de iluminare şi alte componente esenţiale sau accesorii care permit exploatare în cele mai bune condiții în orice anotimp şi perioadă a zilei.

Gama SPA este foarte variată, deci cu uşurinţă pot fi descoperite soluțiile ideale pentru fiecare proiect, fie el rezidenţial sau menit să îmbogăţească un business de succes.

Echipa Rustic World oferă servicii rapide, prompte, consiliere în selectarea şi montarea celor mai bune variante, dar şi servicii de mentenanță pentru produsele furnizate. Garanţia extinsă a unui ciubăr din lemn, a saunelor, duşurilor exterioare şi a sistemelor furnizate confirmă calitatea excepţională a produselor.

Cui sunt destinate produsele din gama SPA

Produsele propuse în gama SPA sunt soluţii potrivite pentru o varietate mare de proiecte. Pot fi transformate în zone de relaxare unde întreaga familie se va destinde în serile reci de iarnă sau în zilele fierbinţi de vară. Sunt extrem de atractive pentru pensiunile şi cabanele de munte, dar şi pentru centrele de cazare situate în zone liniştite de câmpie, deal, deltă, unde vizitatorii caută să se relaxeze şi să se bucure de natură și timp pentru ei. Datorită faptului că pot fi personalizate sunt ideale pentru orice tip de proiect care se doreşte a fi îndrăzneţ, care să se evidenţiază prin calitate şi bun gust.

Translate »