fbpx

Spatiul de joaca pentru cei mici, in gradina ta #rustic

Familia in care exista copii este o familie binecuvantata, asa ziceau mosii si babele de la sat si este intr-adevar o fericire inegalabila. Insa cel mai bine o stie familia care locuieste la casa cu gradina sau curte.

Multe din momentele fericite ale copilariei au fost acelea in care parinitii acordau copilului independenta necesara, zburdalnicia si oferirea unui spatiu special, destinat doar lui, in care isi putea petrece neintrerupt ore intregi fara griji din partea parintilor.

Orice curte, indiferent de dimensiuni poate fi dotata intotdeauna cu un mobilier rustic special creat pentru copii. In ziua de azi, exista o sumediene de produse din care poti alege modelul, marca, materialul si culoarea dorita.

Insa, noi iti propunem accesorii de joaca din textura naturala, nativa, ecologica si non-toxica inspre marea placere si bucurie a copilului tau. Deoarece, produsele comercializate de noi sunt confectionate din lemn masiv, va sugeram sa vizualizati prin ochii dvs cat si al copilului locul de amplasare al acestora.

Asigura-te ca alegi locul de amplasare special in raza ta vizuala permanenta,  avand multa umbra, si fiind cat mai plat posibil sau daca nu poate foi vorba de asa ceva, atunci fa tot posibilul sa indepartezi spinii, crengile sau radacinile care ar putea provoca eventuale accidente.

Cum mobilam spatiul de joaca pentru micuti

In functie de suprafata aleasa pentru zona de amuzament, puteti opta pentru urmatoarele elemente:

Complex de joaca pentru copii cu acoperis– acesta este prevazut cu tobogan, vana din plastic, scara din lemn, perete de escalada cu 1 latura sau 2 cu prize din forme diferite pentru catarare si un leagan din franghie.

O casuta gata asamblata la dimensiunea ceruta in stil rustic, cu terasa si bancuta exterioara, disponibila in diferite nuante calde , deschise sau intunecate. Un produs minimalizat care il va incanta nespus pe copilul tau.

Balansoar din lemn cu 2 locuri. Prezinta finisaje rezistente la factorii externi. Calitatea lemnului este superioara, asadar atat timp cat stratul extern va fi reimprospatat periodic, durata de viata va fi prelungita.

Un leagan din sfoara si scandurele cu cadru pe care il poti fixa in pamant pentru o mai buna stabilitate. Leaganul poate fi folosit in acelasi timp de doi copii, datorita estentei tari a lemnului.

Bineintales, locurile de joaca pentru copii sunt spatii creative asa ca asigura-te ca te ,,sfatuiesti” cu cel mic despre diversitatea in functie de mobilier. Vei sti cu siguranta ca micutul tau va fi mai fericit ca oricand si isi va putea chema prietenii sa se joace impreuna chiar la el acasa.

Translate »